Referent asistent – Primăria Comunei Micăsasa, Judeţul SibiuReferent asistent

Primăria Comunei Micăsasa, Judeţul Sibiu

12 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Micăsasa, Judeţul Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacantă de referent, clasa III, grad profesional asistent – Compartimentul Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 6 luni;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare – capacitate profesională, operativitate, responsabilitate, capacitate de analiză şi sinteză, îndrumare, decizie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 17 mai 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Micăsasa, Judeţul Sibiu sau la telefon 0760.673.757 sau 0269.514.302.

Apply for this Job