Referent asistent – Primăria Comuna Palanca, Judeţul BacăuReferent asistent

Primăria Comuna Palanca, Judeţul Bacău

24 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Palanca, Judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie, vacante de referent, clasa III, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului S.P.C.L.E.P. Palanca.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 august 2018, ora 09:30: proba scrisă;
  • 29 august 2018, ora 09:30: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Palanca, Judeţul Bacău, telefon: 0234/385.016.

Apply for this Job