Referent asistent – Direcţia de Sănătate Publică VranceaReferent asistent

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea

25 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent, clasa III, gradul profesional asistent, la Compartimentul statistică/informatică în sănătate publică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 6 luni;
  • cunoştinţe de operare calculator – nivel mediu, dovedite prin deţiaerea unui certificat/diplomă/atestat sau echivalent.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, cu sediul în Focşani, Bd, Gării nr. 14, telefon 0237/225.979.

Apply for this Job