Referent asistent – Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui


Odată cu adoptarea Hotărârii Guvernului nr. 1027/2014 pentru modificarea şi completarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, portalul centralizează și posturile vacante de personal contractual din toate entitățile publice din România.
Continuarea navigării implică acceptarea termenilor şi condiţiilor.Referent asistent

Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui

15 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de referent, grad profesional asistent la Biroul Economic, recuperare debite.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției de Plați și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Vaslui, din str. Cuza Vodă, nr. 41, telefon: 0235/318.502, interior 110.

  • Angajator: Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui
  • Tip angajator: No Categories
  • Categoria postului: Funcție publică
  • Județ: (vezi pe hartă)
  • Tipul postului:
  • Nivelul postului:

Apply for this Job