Polițist local superior – Primăria Comunei NicoreștiPolițist local superior

Primăria Comunei Nicorești

28 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Nicorești, județul Galați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de poliţist local, clasa III, gradul profesional superior, din cadrul Compartimentului control afişaj stradal, protecţia mediului şi activitatea comercială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani;
  • aviz medical cu menţiunea apt pentru funcţia publică de execuţie de poliţist local, obţinut în urma examenului medical de medicina muncii – condiţie eliminatorie;
  • aviz psihologic obţinut în vederea angajării în care sunt precizate următoarele concluzii: apt psihologic pentru poliţist local/conducător auto/port armă – condiţie eliminatorie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 30 august 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare și tematica de concurs se pot obține la sediul Primăriei Comunei Nicorești, județul Galați, telefon 0236.867.021.

Apply for this Job