Polițist local superior – Primăria Comunei Chinteni, județul ClujPolițist local superior

Primăria Comunei Chinteni, județul Cluj

9 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Chinteni, județul Cluj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de polițist local, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentului Ordine Publică din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Chinteni.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 09 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Chinteni, Str. Unirii nr. 232, comuna Chinteni, judeţul Cluj, telefon/fax 0264.271.771, e-mail primariachinteni@yahoo.com.

Apply for this Job