Polițist local principal – Primăria Comunei Poiana Mare, Judeţul DoljPolițist local principal

Primăria Comunei Poiana Mare, Judeţul Dolj

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Poiana Mare, Judeţul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de polițist local, clasa I, grad profesional principal – Biroul Poliție Locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în în specialitatea drept sau administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • candidații au obținut avizul psihologic în vederea angajării în care sunt precizate următoarele concluzii – apt psihologic pentru polițist local/conducător auto/port armă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 noiembrie 2018, ora 14:00: perioada de depunere a dosarelor;
  • 26 noiembrie 2018: proba scrisă;
  • 28 noiembrie 2018: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Poiana Mare, judeţul Dolj, sau la telefon 0251.235.048.

Apply for this Job