Poliţist local I, debutant – Primăria Municipiului PetroşaniPoliţist local I, debutant

Primăria Municipiului Petroşani

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Petroşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de poliţist local, cls. I, gradul profesional debutant din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Petroşani-CompartimentuI circulaţie, drumuri publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 februarie 2019, ora 10:00, proba scrisă;
  • data si ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul instituţiei, Compartiment resurse umane sau la telefon 0254/541.220, interior 119.

Apply for this Job