Polițist local I debutant – Poliția Locală a Municipiului BacăuPolițist local I debutant

Poliția Locală a Municipiului Bacău

28 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală a Municipiului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de polițist local, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Sesizări, Sistematizări, Auto Abandonate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
  • cunoștințe de operare PC – nivel mediu dovedite pe baza unor documente care să ateste cunoștințele, respectiv prin certificat sau diplomă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 iulie 2019, ora 10:00: proba sportivă;
  • 01 august 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Bacău, din Bacău, str. I.L. Caragiale nr. 2, Județul Bacău, telefon 0234/575.978.

Apply for this Job