Polițist local debutant – U.A.T. Oraşul Dărmăneşti, judeţul BacăuPolițist local debutant

U.A.T. Oraşul Dărmăneşti, judeţul Bacău

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

U.A.T. Oraşul Dărmăneşti, judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de poliţist local, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului inspecţie şi control, Serviciul poliţie locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta în domeniul ştiinţe juridice sau ştiinţe administrative;
  • să deţină permis de conducere categoria B.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 octombrie 2018: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 13 noiembrie 2018, ora 09:00:proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se obțin la U A.T. Oraşul Dărmăneşti, la sediul din Strada Muncii nr. 16, judeţul Bacău, telefon 0234.356.656.

Apply for this Job