Polițist local debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Moneasa, Județul AradPolițist local debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Moneasa, Județul Arad

17 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Moneasa, Județul Arad, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacantă, de polițist local, clasa III, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului de Poliție Locală (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • cunoştinţe operare calculator – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 august 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 21 august 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Moneasa, nr. 72, Județul Arad, telefon 0257/313.010.

Apply for this Job