Polițist local debutant (2 posturi) – Poliția Locală a Municipiului BacăuPolițist local debutant (2 posturi)

Poliția Locală a Municipiului Bacău

31 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală a Municipiului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de poliţist local, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului Sectorizare (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • cunoştinţe de operare PC – nivel mediu, dovedite pe baza unor documente care să ateste cunoştinţele, respectiv prin certificat sau diplomă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 iunie 2019: proba sportivă;
  • 02 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Bacău, din Bacău, str. I.L. Caragiale nr. 2, Județul Bacău, telefon 0234/575.978.

Apply for this Job