Polițist local asistent – Primăria Comunei Moșnița Nouă, Județul TimișPolițist local asistent

Primăria Comunei Moșnița Nouă, Județul Timiș

8 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Moșnița Nouă, Județul Timiș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Poliție Locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Poliţi Locală:
    • studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta într-unul din domeniile de licenţă: drept sau ştiinţelor inginereşti, specializările: ingineria mediului, ingineria şi protecţia mediului în agricultură, inginerie sanitară şi protecţia mediului;
    • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
    • permis conduce categoria B.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 septembrie, ora 10.00 – proba scrisă.
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Moșnița Nouă, cu sediul în Moşniţa Nouă, str. Principală nr. 272,  judeţul Timiş, telefon 0256/393.503.

Apply for this Job