Poliţist local asistent – Poliția Locală a Municipiului Medgidia, Județul ConstanțaPoliţist local asistent

Poliția Locală a Municipiului Medgidia, Județul Constanța

21 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală a Municipiului Medgidia, Județul Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de poliţist local, clasa III, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Ordine și Liniște Publică, aparţinând Serviciului Ordine și Liniște Publică, Pază Obiective de Interes Public Local.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice – minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 martie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 28 martie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliției Locală a Municipiului Medgidia, Județul Constanța din str. Republicii, nr. 60B, telefon 0241/816.460, interior 206, e-mail politia-locala@primaria-medgidia.ro.

Apply for this Job