Polițist local asistent – Poliţia Locală a Municipiului BistriţaPolițist local asistent

Poliţia Locală a Municipiului Bistriţa

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliţia Locală a Municipiului Bistriţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie, vacante, de poliţist local, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul disciplina în construcţii din cadrul Serviciului control – Poliţia Locală a Municipiului Bistriţa.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • absolvent studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specializarea construcţii civile, industriale şi agricole;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 22 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 30 ianuarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul resurse umane şi organizare din cadrul Primăriei Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 6, camera nr. 8, telefon 0263.224.706, interior 175, e-mail primaria@primariabistrita.ro.

Apply for this Job