Polițist local (2 posturi) – Primăria Comunei Vânători, Județul GalațiPolițist local (2 posturi)

Primăria Comunei Vânători, Județul Galați

17 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vânători, Județul Galați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de poliţist local, clasa I. grad debutant şi poliţist local, clasa I, grad superior care se va desfăşura la sediul Primăriei Comunei Vânători, Strada Eroilor nr.23.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • pentru funcţia publică vacantă de poliţist local, clasa I, grad debutant:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor -.
 • pentru funcţia publică vacantă de poliţist local, clasa I, grad superior:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 19 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
 • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.
 • Completare: Conform Monitorulul Oficial al României, Partea a III-a apărut în data de 17 august 2018 dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei Comunei Vânători, judeţul Galaţi, Strada Eroilor nr. 23, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a (14 august 2018).

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Vânători, Str. Eroilor nr. 23, judeţul Galaţi, telefon 0236/344.004, e-mail primaria@primariavinatori.ro.

Apply for this Job