Manager economic – Curtea de Apel Craiova, județul DoljManager economic

Curtea de Apel Craiova, județul Dolj

30 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Curtea de Apel Craiova, județul Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de manager economic la Tribunalul Olt.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare economice de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență;
  • studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor economice necesare exercitării funcției publice;
  • vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 septembrie 2019, data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 02 octombrie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Curții de Apel Craiova, str. Constantin Brâncuşi, nr. 5A, Craiova, județul Dolj.

Apply for this Job