Inspectori (4 posturi) – Direcția Fiscală Locală SibiuInspectori (4 posturi)

Direcția Fiscală Locală Sibiu

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Fiscală Locală Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție vacante de:

 1. inspector asistent la Serviciul Impozite și Taxe Persoane Fizice (2 posturi);
 2. inspector superior la Serviciul Executare Silită Persoane Fizice;
 3. inspector asistent la Serviciul Executare Silită Persoane Fizice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector asistent la Serviciul Impozite și Taxe Persoane Fizice (2 posturi):
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în științe economice, juridice sau administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an;
 • inspector superior la Serviciul Executare Silită Persoane Fizice:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite ou diplomă de licență sau echivalentă, în științe economice, juridice sau administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani;
 • inspector asistent la Serviciul Executare Silită Persoane Fizice:
  •  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în științe economice, juridice sau administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 16 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • 19 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Fiscale Locale Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, Județul Sibiu, telefon 0269/208.934.

Apply for this Job