Inspector superior – Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeş, judeţul BacăuInspector superior

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeş, judeţul Bacău

6 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeş, judeţul Bacău, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială al Comunei Zemeş.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 august 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 septembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeş, judeţul Bacău, sau la telefonul 0234.383.037.

Apply for this Job