Inspector superior (2 posturi) – Primăria Sectorului 5 , BucureştiInspector superior (2 posturi)

Primăria Sectorului 5 , Bucureşti

5 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Sectorului 5 , Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante, după cum urmează:

Direcția Generală Operațiuni – Biroul Autorizare Activități Comerciale:
• 1 funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional superior, studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 7 ani.

Compartimentul Investiții:
• 1 funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional superior, studii universitare de licența absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe inginerești, domeniul inginerie civilă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 7 ani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Sectorului 5 din Bucureşti, Bd. Regina Elisabeta, nr. 29-31, sectorul 5, telefon 021/314.43.18, interior 1116.

Apply for this Job