Inspector superior – Primăria Orașului Sântana



Inspector superior

Primăria Orașului Sântana

7 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Sântana, Judeţul Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector grad profesional superior la compartimentul Agricol din cadrul Primăriei Oraşului Sântana.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă;
  • 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice pentru funcţiilor publice de execuţie de grad profesional superior.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 octombrie 2017: proba scrisă;
  • 12 octombrie 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Orașului Sântana, Judeţul Arad, str. Muncii, nr.120 A, telefon: 0257/462.082 sau 0733.037.848.

Apply for this Job