Inspector superior – Primăria Municipiului CalafatInspector superior

Primăria Municipiului Calafat

8 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Calafat, Județul Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Programe finanţate din fonduri externe, nerambursabile şi monitorizarea serviciilor, utilităţi publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice sau ştiinţe inginereşti;
  • condiţia minimă de vechime în specialitatea studiilor – 9 ani;
  • să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 (r2);
  • certificat/diplomă operare pe calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 martie 2017, ora 10:30: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Municipiului Calafat din str. Tudor Vladimirescu nr. 24, telefon: 0251/231.424, interior 107.

Apply for this Job