Inspector superior – Primăria Comunei Ungureni, Judeţul BotoșaniInspector superior

Primăria Comunei Ungureni, Judeţul Botoșani

21 martie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ungureni, Judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Cadastru, Fond Funciar, Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea geodezie, cadastru, topografie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 9 ani;
  • cunoștințe operare PC – nivel mediu – atestate prin diplomă certificat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2108: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 23 aprilie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 aprilie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Ungurenii, cu sediul în comuna Ungureni, județul Botoșani, telefon 0231/543.000,e-mail primaria.ungureni@yahoo.com.

descarca: Anunt-concurs-inspector-.pdf 408KB PDF

Apply for this Job