Inspector superior – Primăria Comunei Nereju, Județul VranceaInspector superior

Primăria Comunei Nereju, Județul Vrancea

27 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Nereju, Județul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional superior – Biroul financiar – contabil și achiziții publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr. 233/04.03.2019.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 martie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 03 aprilie 2019, ora 14.00 -interviul.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Nereju, Județul Vrancea, telefon 0237/266.200.

Apply for this Job