Inspector superior – Primăria Comunei Curteşti, judeţul BotoşaniInspector superior

Primăria Comunei Curteşti, judeţul Botoşani

16 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Curteşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Biroului Buget Impozite şi Taxe Locale,  Achiziţii Publice şi Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitate studiilor (științe economice) necesare ocupării postului: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 30 august 2018, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Curteşti, judeţul Botoşani, cu sediul în localitatea Curteşti, judeţul Botoşani, telefon 0231/584.001, interior 105, e-mail: primaria.curtesti@yahoo.com.

Apply for this Job