Inspector superior – Primăria Comunei Cicăneşti, judeţul ArgeşInspector superior

Primăria Comunei Cicăneşti, judeţul Argeş

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Cicăneşti, judeţul Argeş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Registru Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în agronomie sau medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 22 martie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Cicăneşti, judeţul Argeş, telefon: 0248/735.058, e-mail e-mail primarie@cicanesti.cjarges.ro

Apply for this Job