Inspector superior – Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul GalaţiInspector superior

Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul Galaţi

14 aprilie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul Galaţi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Financiar-contabil, Impozite și Taxe locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializarea științe administrative și economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 mai 2020: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 15 mai 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • 19 mai 2020, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei din comuna Bereşti-Meria, Str. Livezii nr. 10 bis, judeţul Galaţi, telefon 0236.342.418.

Apply for this Job