Inspector superior – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret BacăuInspector superior

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău

6 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Contabilitate – Salarii – Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • disponibilitate peste programul normal de lucru, atunci când situația o impune.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 august 2018, ora 16:30:termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 03 septembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 05 septembrie 2018, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bacău, str. Pictor Th. Aman, Nr. 94, Bacău, telefon 0234.511.089.

Apply for this Job