Inspector superior – Direcţia Judeţeană de Statistică ClujInspector superior

Direcţia Judeţeană de Statistică Cluj

3 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană de Statistică Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Producție Statistică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile Matematică şi Ştiinţe ale Naturii, Ştiinţe Inginereşti, Ştiinţe Sociale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 septembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţeane de Statistică Cluj, cu sediul în Cluj Napoca, Str. Brassai Samuel Nr.13, telefon 0264.592.922, interior 142.

Apply for this Job