Inspector superior – Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului HarghitaInspector superior

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Harghita

13 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Harghita, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior la Serviciul de Control în Sănătate Publică – Compartimentul Inspecția și Controlul Factorilor de Risc din Mediul de Viață și Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea medicină;
  • să dețină gradul de medic specialist în specialitatea igienă sau în specialitatea de sănătate publică și management;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 iunie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 20 iunie 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Harghita, str. Mikó nr. 1, Miercurea Ciuc, județul Harghita, telefon 0266.310.423.

Apply for this Job