Inspector superior – Direcția de Impozite și Taxe Locale GiurgiuInspector superior

Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu

6 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul de Informaţii şi Analize.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, juridice, administrative sau inginereşti;
  • cunoștințe operare PC dovedite prin deținerea unui certificat sau a unei diplome;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 iulie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 07 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Impozite și Taxe Locale Giurgiu, Județul Giurgiu, șos. Alexandriei nr. 7, bl. G2, telefon 0246/231.521, e-mail hr.taxe@primariagiurgiu.ro.

Apply for this Job