Inspector superior – Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală Cluj-NapocaInspector superior

Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală Cluj-Napoca

13 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală Cluj-Napoca organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, în statul de funcții al Direcției de Asistență Socială și Medicală, de inspector, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Asistența Persoanelor cu Dizabilități.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în asistență socială, specializarea asistență socială;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă – Cluj-Napoca;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Asistență Socială Medicală din Municipiul Cluj-Napoca, str. Venus, FN (aleea dintre numerele 20-22), telefon – 0372.795.558.

Apply for this Job