Inspector superior – Casa Județeană de Pensii ConstanțaInspector superior

Casa Județeană de Pensii Constanța

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Serviciului Stabiliri Prestaţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime minima necesara în specialitatea studiilor – 7 ani;
  • cunoştinţe limba engleza – nivel baza, dovedit prin certificat/atestat de competenta lingvistică;
  • cunoştinţe şi aptitudini în utilizarea calculatorului – nivel baza, dovedit prin certificat/atestat de competenta digitale.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 21 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 23 ianuarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Casei Județene de Pensii Constanța, str. Decebal nr. 13C, telefon 0241/484 420 (resurse umane).

Apply for this Job