Inspector superior – Casa Județeană de Pensii ConstanțaInspector superior

Casa Județeană de Pensii Constanța

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante,  de inspector, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Serviciului Plăţi Prestaţii.

 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
  • cunoștințe și aptitudini în utilizarea calculatorului – nivel mediu.

 

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 iulie 2017: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 03 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 07 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

 

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul  Casei Județene de Pensii Constanța, str. Decebal nr. 13C, telefon 0241/484 427.

Apply for this Job