Inspector superior – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială PrahovaInspector superior

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Prahova

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Seiviciului/Compartirnentului beneficii de asistență socială, programe de servicii sociale, incluziune socială, egalitate de șanse.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • tudii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 iunie 2019, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 24 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Prahova – www.prahova.mmanpis.ro la secţiunea Despre AJPIS/Anunţuri de angajare sau la nr. de telefon 0244/577.638.

Apply for this Job