Inspector superior – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială BrăilaInspector superior

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brăila

7 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brăila organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție,temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă, ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor; minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 septembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Brăila, cu sediul în Calea Călăraşilor nr. 19, telefon 0239.625.411 sau 0239.611.498.

Apply for this Job