Inspector superior (4 posturi) – Primăria Sectorului 5, BucureștiInspector superior (4 posturi)

Primăria Sectorului 5, București

31 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Sectorului 5, București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 • Direcţia Generală Operaţiuni
 • Direcţia de Dezvoltare – Serviciul Achiziţii Publice:
  • 2 funcţii publice de execuţie de inspector, grad profesional superior, clasa I, vechime minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, administrative, economice sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti – specializarea inginerie civilă: să deţină certificat de absolvire pentru ocupaţia de expert achiziţii publice. Rectificare: (Conform M.O. nr. 1185/05.11.2018, partea a III-a).
 • Direcţia Generală Operaţiuni
 • Direcţia de Dezvoltare – Compartimentului Investiţii:
  • 2 funcţii publice de execuţie de inspector, grad profesional superior, clasa I, vechime minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti – specializarea inginerie civilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 19 noiembrie 2018: data limită pentru depunerea dosarelor;
 • 03 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Primăriei Sectorului 5 din str. Fabrica de Chibrituri nr. 9-11, sectorul 5, precum şi la numărul de telefon: 021.314.43.18/int. 1116.

Apply for this Job