Inspector superior – Primăria Comunei Băcia, judeţul HunedoaraInspector superior

Primăria Comunei Băcia, judeţul Hunedoara

28 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Băcia, judeţul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, grad profesional superior, post unic în cadrul Compartimentului buget contabilitate. în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Băcia.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă ori studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul economic;
  • cunoştinţe de operare calculator, (Word şi Excel) nivel mediu.
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice-7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 ianuarie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 30 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Băcia, judeţul Hunedoara, telefon 0254-264.580.

Apply for this Job