Inspector superior (2 posturi) – Direcţia Publică de Venituri, Târgu-JiuInspector superior (2 posturi)

Direcţia Publică de Venituri, Târgu-Jiu

20 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Publică de Venituri, cu sediul în Târgu-Jiu, județul Gorj, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul constatare şi urmărire persoane fizice din cadrul D.P.V. Târgu – Jiu (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 octombrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 06 octombrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Publice de Venituri, Tg-Jiu, Bd. Republicii, bl. 25, parter, sau telefon 0253/238.410 sau 0253/227.101, interior 315.

Apply for this Job