Inspector superior (2 posturi) – Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială NeamţInspector superior (2 posturi)

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamţ

21 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional superior – din cadrul Compartimentului economic, financiar și contabilitate, resurse umane, administrativ și achiziții publice, gestionare debitori și creditori (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 iunie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 20 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Neamţ din Piatra Neamţ, bd. Traian, bloc A4, parter, Județul Neamţ, telefon 0233/233.504.

Apply for this Job