Inspector social și consilier juridic (3 posturi) – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială ClujInspector social și consilier juridic (3 posturi)

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Cluj

3 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. inspector social, clasa I, grad profesional superior (2 posturi);
 2. consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector social, clasa I, grad profesional superior (2 posturi):
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  •  vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice: minimum 7 ani.
 • consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 06 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie  Socială  Cluj, Cluj Napoca, str. George Coșbuc nr. 2, telefon: 0727.816.847.

descarca: anunt-concurs-inspectori-sociali-si-consilier-juridic.pdf 130KB PDF

Apply for this Job