Inspector şi referent (2 posturi) – Primăria Municipiului Roșiori de VedeInspector şi referent (2 posturi)

Primăria Municipiului Roșiori de Vede

21 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Roșiori de Vede, Județul Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Financiar – Contabil;
  2. referent, clasa III, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei – Compartimentul Evidenţa Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector, clasa I, gradul profesional superior:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă – ştiinţe economice, vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.
  • referent, clasa III, gradul profesional debutant:
    • studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 septembrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Rosiori de Vede, str. Dunării nr.58, camera 5, judeţul Teleorman, telefon 0247/466.250.

Apply for this Job