Inspector şi referent (6 posturi) – Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor - Municipiul BucureştiInspector şi referent (6 posturi)

Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor – Municipiul Bucureşti

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor – Municipiul Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, astfel:

  • două funcţii de inspector clasa I, grad profesional principal, la Serviciul Contabilitate din cadrul Direcţiei Economice;
  • două funcţii de referent clasa III, grad profesional superior, la Serviciul menţiuni de stare civilă;
  • două funcţii de referent clasa III, grad profesional superior, la Serviciul schimbări de nume, transcrieri, reconstituiri, dispense din cadrul Direcţiei de stare civilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 23 august 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul la sediul D.G.E.P.-M.B. din Bucureşti, bd. Dimitrie Cantemir nr. 1, sector 4, telefon 021/3000570, int. 203.

Apply for this Job