Inspector și polițist șocal (2 posturi) – Primăria Comuna Tomeşti, judeţul IaşiInspector și polițist șocal (2 posturi)

Primăria Comuna Tomeşti, judeţul Iaşi

3 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Tomeşti, judeţul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional asistent (post cu atribuții de executări silite și colectare creanțe la bugetul local);
 2. polițist local, clasa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licență absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.
 • polițist local, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare de licență absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul – Educație fizică și sport;
  • permis de conducere categoria B.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 04 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Comunei Tomeşti, judeţul Iaşi, telefon 0232/290.434, e-mail: primaria_comunei_tomesti@yahoo.co.uk.

Apply for this Job