Inspector și polițist local (2 posturi) – Primăria Comunei Moșnița Nouă, Județul TimișInspector și polițist local (2 posturi)

Primăria Comunei Moșnița Nouă, Județul Timiș

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Moșnița Nouă, Județul Timiș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, de:

 1. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul de Protecţia Mediului;
 2. polițist local, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului de Poliție Locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul de Protecţia Mediului:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licență sau echivalentă, în domeniul științelor inginerești, specializările: ingineria mediului, ingineria și protecția mediului în agricultură, ingineria dezvoltării rurale durabile.
 • polițist local, clasa I, grad profesional asistent, din cadru! Compartimentului de Poliție Locală:
  • studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată dobândite cu diplomă de licență în domeniul științelor inginerești, specializările: ingineria mediului, ingineria și protecția mediului în agricultură, ingineria dezvoltării rurale durabile;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 1 an;
  • permis conducere categoria B.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 24 iunie 2019, ora 09.00 – proba scrisă.
 • 26 iunie 2019, ora 09.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Moșnița Nouă, str. Principală nr. 272,  judeţul Timiş, telefon 0256/393.503.

Apply for this Job