Inspector și expert (2 posturi) – Direcția Regională de Statistică a Municipiului BucureștiInspector și expert (2 posturi)

Direcția Regională de Statistică a Municipiului București

6 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Regională de Statistică a Municipiului București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, în cadrul Compartimentului INSPIRE, de:

 1.  inspector, clasa I, grad profesional debutant;
 2. expert, clasa I, grad profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 •  inspector, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesara exercitării funcției publice – nu este cazul.
 • expert, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesara exercitării funcției publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 06 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Regionale de Statistică a Municipiului București din București, bd. Carol I nr. 12, sector 3, telefon: 021/313.20.81.

Apply for this Job