Inspector şi consilier (5 posturi) – Primăria Oraşului AninaInspector şi consilier (5 posturi)

Primăria Oraşului Anina

31 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Anina, Judeţul Caraş-Severin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de:

  1. inspector, clasa I, grad profesional debutant;
  2. consilier, clasa I, grad profesional debutant – 3 posturi;
  3. inspector, clasa I, grad profesional principal.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime: minimum 5 ani în domeniul studiilor (pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional principal).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • 31 august 2017, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Oraşului Anina din str.Mathias Hammer nr. 2, Oraşul Anina, Judeţul Caraş-Severin, telefon: 0255/240.115.

Apply for this Job