Inspector și consilier (2 posturi) – Primăria Comunei Vlădeni, Județul BotoşaniInspector și consilier (2 posturi)

Primăria Comunei Vlădeni, Județul Botoşani

25 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vlădeni, Județul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Urbanism;
 2. consilier, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Cadastru.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Urbanism:
  • studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă în domeniul ştiinţe inginereşti (RSI ) inginerie civilă – specializarea construcţii civile industriale şi agricole sau căi ferate drumuri şi poduri sau inginerie urbană şi dezvoltare regională sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi cursuri de formare profesională în domeniul urbanismului, amenajarea teritoriului, dovedite cu diplomă/certificai de absolvire;
  • vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.
 • consilier, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Cadastru:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea măsurători terestre şi cadastru;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • curs de specializare tehnician cadastru;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de consilier superior – minimum 7 ani.

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr. 770/01.08.2018.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 27 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
 • 31 august 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, Județul Botoşani, telefon 0231.551.500; e-mail primvlad@yahoo.com.

Apply for this Job