Inspector și consilier (2 posturi) – Primăria Comunei Ticvaniu Mare, judeţul Caraş - SeverinInspector și consilier (2 posturi)

Primăria Comunei Ticvaniu Mare, judeţul Caraş – Severin

21 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ticvaniu Mare, judeţul Caraş – Severin, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Agricol;
  2. consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Contabilitate, Impozite şi Taxe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Agricol:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice.
  • consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Contabilitate, Impozite şi Taxe:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agricol.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 24 decembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Ticvaniu Mare, judeţul Caraş – Severin, telefon 0255/577.100 sau 0733.046.736.

Apply for this Job