Inspector și consilier (2 posturi) – Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor ConstanțaInspector și consilier (2 posturi)

Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanța

15 ianuarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante, din cadrul Serviciului Stare Civilă, după cum urmează:

  1. inspector studii superioare, clasa I, grad profesional debutant;
  2. consilier studii superioare clasa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul drept sau științe administrative.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 februarie 2018, ora 14:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor.
  • 15 februarie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la Compartimentul Resurse Umane al Direcţiei Publice Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Constanţa din Bd. Tomis nr. 51, cam. 358, telefon 0241.488.473, adresa email: oifice@dpjep-constanta.ro.

Apply for this Job